top of page
  • Forfatterens bildeLars Arne Kolås

Vallset og Austblæsa HK har tilsammen 5 stemner i helga.

Lørdag 26. august arrangerer Vallset HK 2 stemner på treningsbana ved Foss, Austblæsa HK har 2 stemner samme dag og et stemne 27. august på Flatøy. Tirsdag 22. august arrangerte Nordhordland HK DNC stemne på Dale i Meland, Roy Inge Johnsen vann finalen mot Reidar Nepstad. Onsdag 23. august hadde Mino HK trenings stemne med X kast halvmatch/Norgesranking, Finn Stavenes vann med 316 poeng i X kast, han hadde heile 39 ringer. På andre plass kom Synnøve Fagerstrand med 300 poeng i X kast, dette er ny norsk rekord for damer. Gratulerer alle med fine resultater. Neste helg er norgescup avslutninga med NC4 og NC5 i Jølster, der blir det sosialt samvær med god dansemusikk laurdagskvelden kl 21 i Borgja, Ålhus. Skjold HK og ÅUG står som arrangør. Resultater og innbydelser finn du på resultatsida.

Norges Hesteskokasterforbund

bottom of page