Styremøte i NHF i Førde

18/11/2017

Publisert av

Lørdag 18. november vart det avholdt styremøte i Førde. Til stades var Johannes Nedrebø, Inge Byrkjeland, Roy Inge Johnsen, Synnøve Fagerstrand, Sondre Torgersen (via mobiltelefon) og NC koordinator Lars Arne Kolås. Sesongen 2017 vart evaluert og planer for 2018 vart lagt. Det vil bli sendt ut  info skriv til klubbane i løpet av dei næraste dagane, det vil vera ein frist for at søknader om terminfesta stemner for 2018 sesongen må vera leiaren i hende innan 3. februar. Styret tar utgangspunkt at det for 2018 sesongen skal avviklast 5 NC stemner i tillegg til NM øvelsene og DNC stemnene. Fristen for tilbakemelding om kontaktpersoner for klubbane i 2018 etc er i slutten av februar.

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload

  • Facebook Social Icon
2020 Norges Hesteskokasterforbund