top of page
  • Forfatterens bildeLars Arne Kolås

Første NC stemner i Hobøl er avvikla.


Jannicke Hagen, Skjergard HK, leder norgescupen kl 2

Helga starta med Spiralencup i Hobøl på Hagen banen, denne blei vunne av Oddmund Dingen frå Nordhordland HK, han viste også god kasting i NC1 lørdag, der han fekk 3. plass etter Synnøve og Harald Fagerstrand frå Mino HK, søndag vann Per Dalheim frå Vallset HK NC2, Oddmund tok 2. plass og Jim Ertesvåg frå Austblæsa HK vart nr 3. I klasse 2 vann Steinar Haraldsen NC1 og Ingar Nilsen vann NC2, begge frå arrangørklubben Hobøl HK. Etter denne helga er det Jannicke Hagen frå Skjergard HK som leder norgescupen klasse 2, og Oddmund Dingen leder klasse 1. Komplette resultatlister og oversikt norgescupen 2020 finn du på nettsida: http://resultater.hesteskokasting.no/

Per Dalheim vinner NC2 og Oddmund Dingen vinner Spiralen Cup

Sunnøve Fagerstrand, vinner NC1

Norges Hesteskokasterforbund

bottom of page