top of page
  • sfagerstrand

Enda en ny hesteskoklubb er på trappene.

Hei

Det er som alltid en glede å kunne informere om at vi har fått et nytt tilskudd til klubbmassen vår. Det er en klubb som akkurat er stiftet og som etterhvert får på plass endel andre ting som logo etc.

Den nye klubben heter Folkestad og omeign hestesko klubb. Klubben er lokalisert på Sunnmøre, nærmere bestemt på Folkestad. Folkestad er en liten bygd med ca 300 innbyggere og som er endel av E39 og fergesambandet Folkestad - Volda. Volda som et stort tettsted ligger da bare en ca 10 min fergetur unna.

Leder av styret i den nye klubben er Torbjørn Bjørkedal (har tidligere vært medlem av Mino HK), Magne Sollid er kasserer og Kristin Tørudstad er styremedlem.

Klubben har laget en facebook side og har der 13 medlemmer. Så blir det spennende å se hvordan de kommer i gang og hvordan arbeidet med rekruttering osv blir.

Vi vil som sagt legge ut informasjon på nettsiden til forbundet etterhvert som vi har litt mer å presentere. Mest sannsynlig blir flere å treffe allerede ifb med stevnet på Nordfjordeid 20-22 mai.


Hilsen

Jim Ertesvåg

leder NHF


Comentários


Norges Hesteskokasterforbund

bottom of page