top of page
  • Forfatterens bildeLars Arne Kolås

Info vedr. NM på Liatoppen 25.-27. juni 2021

Hei


I slutten av juni 25-27.juni skal det arrangeres NM helg i hesteskokasting på Liatoppen i Ål.


Dette er et sted vi har vært tidligere. Selve hotellet har skiftet eiere og er pusset opp for mange millioner kroner i tillegg til at det er anlagt en hyttepark i tilknytning til hotellet,

I vedlegget som ligger ved mailen er det både link til hotellets nettside www.liatoppen.no og til hytteparken www.liapark.no hvor dere finner informasjon om fasiliteter.


Legg merke til at på samtlige hytter så er det hemsløsninger som gjør at antall sengeplasser er betydelig større enn det som står i tilknytning til hver enkelt hytte og som er basert på soveroms plasser.


I bunnen av vedlegget står det en mailadresse som dere skal bruke ved bestilling av enten hotellrom eller hytter. Be gjerne i mailen om en bekreftelse på at de har mottatt bestillingen.


Det står og noe i vedlegget om en mulig felles middag lørdag kveld i eget lokale. Dette har vi foreløbig ikke tatt stilling til, men vil komme tilbake til det i god til før selve helgen.


Som dere ser er prisene oppgitt basert på to overnattinger, både for rom og for hytter. Hotellrom prisen som det står i vedlegget, er inkludert frokost lørdag og søndag i tillegg til middag lørdag.


Vi håper så mange som mulig har lyst til å få med seg denne helgen i slutten av juni. Fire NM øvelser skal gjennomføres der. NM Par fredag ettermiddag. NM X.kast og NM lag lørdagen og NM Singel (teller og i Norgescupen som NC3) på søndag.


Vi tror dette kan bli en kjempehelg både sportslig og sosialt, enten man bor på hotell eller på hytte.


Hobøl HK står som arrangør av stevnet.


Andre praktiske ting vedr arrangementet og helgen kommer vi tilbake til når det nærmer seg.


NB! Viktig at dere så raskt som mulig går tilbake til medlemmene deres, forsøker å få med så mange som mulig og bestiller overnatting, rom eller hytte.


Hilsen

JIm Ertesvåg

Leder NHF

Overnatting Liatoppen
.pdf
Last ned PDF • 702KB

Comments


Norges Hesteskokasterforbund

bottom of page