top of page
  • sfagerstrand

Sesongavslutning i Hobøl.

Hobøl Hestskokasterklubb stod for et flott arrangement sist helg, med regionalt stevne fredag, NC6 lørdag og NC7 søndag.


Dette var siste konkurransene i norgescupen og en flott helg med god kasting og hvor flere "nye fjes" hevdet seg i toppen. Vi kan nevne Bente Torgersen som kastet i finalen i NC6 lørdag og ble nr 2. I tillegg var nevøen Sondre Torgersen i semifinalen og ble nr 4.

Vinner ble Stein Ove Stoddern.


Søndag NC7 ble vunnet av Sverre Dale. Jim Ertesvåg ble nr 3. De fem berste kasterne på dette stevnet kom fra Nordhordlands regionen.

Sammenlagt i klasse 1 ble Oddmund Dingen vinner, 20 poeng foran Arnfinn Austegard. Nr 3 ble Stein Ove Stoddern.


Det har deltatt tilsammen 94 kastere i klasse 1 i norgescupen 2022.


I klasse 2 har det deltatt tilsammen 22 kastere og svært mange kastere har hatt solid fremgang i år.

VInner av klasse 2 ble Mette Tangen fra Hobøl. Olav Nilsen fra Hobøl ble nr 2 og John Strandenes fra Nordhordland ble nr 3.


Se link neden for alle resultatene i Norgescupen.Vi vil få takke alle som har vært med på å gjøre denne sesongen til en flott sesong. Det er fantastisk å se den gleden, entusiasmen og det flotte miljøet vi nå har blant klubber og medlemmer. Vi er inne i et generasjonsskifte for både klubber og medlemmer og det kommer stadig nye til, som både utviser stor interesse og glede og vi raskt ser vil bli gode hesteskokastere.

Takk til dere alle og vel blåst!


Jim Ertesvåg

Leder NHF

Comments


Norges Hesteskokasterforbund

bottom of page