top of page
  • sfagerstrand

Årsmøte 2023

Hei alle sammen og riktig godt nyttår!!


Da er det bare et par uker til årsmøtet i NHF og deretter kan vi se frem til vår, kasting og mange kjekke opplevelser i 2023.


Årsmøtet som vist i tidligere innkalling, avholdes lørdag 11. februar og starter kl 10.30.


Årsmøtet vil denne gang foregå på to arenaer, fysisk på Thon Hotell i Førde og digitalt via Teams.


Dette blir for oss en nyskapning, men som forhåpentligvis kommer til å gå fint. For dere som deltar via Teams så kan dere sitte hjemme via egen pc/nettbrett etc, eller samles flere rundt en pc skjerm og på den måten delta i møtet.


For de av dere som ønsker å delta via Teams, vil det komme ut en egen mail som inviterer dere til møtet og som også inneholder litt tips til hvordan dette skal utføres, til glede for alle. Altså, noen enkle kjøreregler.


Uansett hvordan dere ønsker å delta, er det viktig at dere melder dere på. Det gjøres ved å sende meg en epost om hvordan dere ønsker å delta og det må dere gjøre senest innen lørdag 04. februar.


Nå sendes denne eposten til dere som er ledere av klubbene. Det er viktig at dere også sender info/e-posten videre til medlemmene, slik at vi sikrer best mulig oppslutning. Vi vil og legge ut informasjonen på facebook og på www.hesteskokasting.no


Vedlagt ligger det et årsmøte hefte og som inneholder dokumentasjon knyttet til flere av sakene som skal opp på møtet og spesielt de som iht vedtektene våre, skal distribueres i forkant. Øvrige saker blir først presentert under selve møtet.


Da gjenstår bare å ønske dere hjertelig velkommen til årsmøtet og HUSK PÅMELDING!!!


Hilsen

Jim Ertesvåg

Leder NHF
Årsmøte i Norges Hesteskokasterforbund - Årsmøte hefte PDF
.pdf
Last ned PDF • 2.02MB

Comments


Norges Hesteskokasterforbund

bottom of page