Hobøl HK

Hobøl HK

Stiftet:
1982
Leder:
Salgsansvarlig:
Ragnar Fredriksen
I vårt område har vi vært en ledende klubb og har vært aktiv siden 1982.
Først i 2004 ble vi en egen klubb.  Medlemmer fra vår klubb har siden Norges Hesteskokasterforbund ble etablert, hatt ledende tillitsverv.
Vi har ca.15 betalende medlemmer.  Medlemmene er hjemmehørende Hobøl og fra flere kommuner i nærheten.

Vi har vårt tilholdssted på en grusbane (Hagenbanen) i tilknytning til Hobøl Asvo AS.  Her har vi etablert treningskvelder en kveld i uka, samt muligheter for ytterligere flere treningskvelder.

Som samlingssted har vi bygget et eget klubbhus ved grusbanen. Klubbhuset inneholder kiosk og stevnekontor.  Huset benyttes også til møter i klubben, og har god plass for avslapping med en kopp kaffe og en hyggeprat i forbindelse med treningskveldene.

Hver tirsdag er det treningskveld.

Klubbhuset er et sentralt sted når vi arrangerer stevner.  Årlig arrangerer vi Hobøl Cup og ØstlandsCup i månedsskifte april mai.  Disse stevnene er sesongens første både i vårt distrikt og ofte også i hele landet.

I tillegg til disse to stevnene arrangeres Regionalt Østlandsmesterskap ca. hvert 3. år.  Vi har flere ganger arrangert NM og større nasjonale stevner.

Vi er klar over at hesteskokasting er en noe ukjent sport i våre distrikter, idet hovedtyngden for denne sporten er på Vestlandet.  Etter vår oppfatning er hesteskokasting en sport som krever meget stor presisjon, og bør fasinere mange i alle aldre og begge kjønn. I tillegg til trening og konkurranse, kan vi love et koselig sosialt samvær. Vi inviterer og anmoder derfor nysgjerrige til å kontakt med oss for nærmere bekjentskap.

Vi vet det er mange som driver med hesteskokasting i distriktet vårt, kom innom til en prat og kasting!

Norges Hesteskokasterforbund