top of page
Hobøl HK

Hobøl HK

Stiftet:
1982
Leder:
Salgsansvarlig:
Ragnar Fredriksen
vårt område har vi vært en ledende klubb og har vært aktiv siden 1982.
Først i 2004 ble vi en egen klubb. Medlemmer fra vår klubb har hatt ledende tillitsverv siden Norges Hesteskokasterforbund ble etablert.
Vi har 20-25 aktive medlemmer. Medlemmene er fra Hobøl i Indre Østfold kommune og fra flere kommuner i nærheten.

Vi har vårt tilholdssted på en grusbane (Hagenbanen) i tilknytning til Hobøl Asvo AS.
Som samlingssted har vi bygget et eget klubbhus ved grusbanen. Klubbhuset inneholder kiosk og stevnekontor. Huset benyttes også til møter i klubben, og har god plass for avslapping med en kopp kaffe og en hyggeprat i forbindelse med treningskveldene.

Klubbhuset er et sentralt sted når vi arrangerer stevner. Årlig arrangerer vi Hobøl Cup og ØstlandsCup i månedsskifte april mai. Disse stevnene er sesongens første både i vårt distrikt og ofte også i hele landet. Vi har flere ganger arrangert NM, og større nasjonale stevner arrangerer vi også hvert år.
Hver tirsdag er det treningskveld.
Vi har også trening på søndager fra midt på dagen.
Ellers trener vi flere kvelder når det er noen som føler for det.
Vi er klar over at hesteskokasting er en noe ukjent sport i våre distrikter, idet hovedtyngden for denne sporten er på Vestlandet. Etter vår oppfatning er hesteskokasting en sport som krever meget stor presisjon, og bør fasinere mange i alle aldre og begge kjønn.
I tillegg til trening og konkurranse, kan vi love et koselig sosialt samvær. Vi inviterer og anmoder derfor nysgjerrige til å komme innom eller ta kontakt med oss for prat og litt kasting

Norges Hesteskokasterforbund

bottom of page