top of page
  • Forfatterens bildeLars Arne Kolås

Nasjonale stemner starter i Nordfjordeid 25. -27. juni.

Med utgangspunkt i at trinn 3 i gjennåpningsplanen skjer rundt 18. juni har styret ved Jim Ertesvåg sendt ut følgjande melding til klubbane:


Hei alle sammen!

Vi håper dette blir siste mail og info vedr årets terminliste, men å garantere noe........


Vi har nå fått endel avklaringer som gjør at vi kan gå videre. Avklaringene går på NM helgen på Liatoppen, oppstart av NC stevner nå i juni måned, samt søke å minske litt presset på august måned.


Når det gjelder NM helgen på Liatoppen så lot dette seg ikke gjøre å gjennomføre. Bla hadde dette med manglende hyttekapasitet å gjøre, når hotellet ikke åpnet som planlagt 01. juni, men og at driftsselskapet som driver hotellet og hytteparken i forrige gikk konkurs.


NM helgen med alle øvelsene er derfor flyttet tjl Hobøl sin utmerkete hjemmebane, Hagenbanen, 30 og 31. juli samt søndag 01. august.

Jeg har bla sjekket med Vestby Hyttepark med flotte hytter og annen overnatting og de har ledige hytter. booking@vestbyhyttepark.no og telefon 64959800.


Stevnet som var satt opp i Jølster 07 og 08. august er skjøvet en uke bakover, til 14 og 15. august og som inneholder NC4/NC5 og NM Mix. Dette for å få litt luft mellom stevnene og ikke ha to nasjonale stevner to helger etter hverandre.


Styret har besluttet å redusere til sammen seks DNC/regionale stevner, to stevner i hver region. Stevnene som var satt opp i Jølster i begynnelsen av juni blir IKKE satt opp på andre datoer, Flatøy Open stevnene i slutten av august vil utgå og også to stevner i regi av Vallset HK utgår.


Det er og gjort noen endringer/tilpasninger i stevnedatoer for stevner i regi av Spiralen og Hobøl, dette sees i terminlisten.


Så fikk vi et gledelig signal i forrige uke hvor Bent Høie i et intervju tilkjennegav at gjenåpning trinn 3, ville kunne gå etter planen, og bli åpnet 18. juni.

Selv om det kan skje mye fælt og rart som vi ikke kan kontrollere, så tyder alt på at vi nå med en redusert smittesituasjon på landsbasis tilsier at dette vil kunne skje, med stor grad av realisme. Har lagt ved linken til intervjuet her. https://www.tv2.no/nyheter/14043365/


Som en konsekvens av dette har vi valgt å sette opp 25-27. juni som konkurransehelg og hvor det blir arrangert NM i hesteskogolf, samt NC1/NC2 i regi av Mino HK, i Nordfjordeid.


Vi er svært glade for nå å kunne komme i gang og gleder oss til å kunne møtes om ikke lenge


NB! Som en konsekvens av økning i NC stevner og reduksjon i DNC stevner har styret besluttet at for sesongen 2021, skal inntil 4 stevner telle av de nasjonene stevnene og inntil 2 stevner av de regionale/DNC stevnene.


Da gleder vi oss til å komme i gang med sesongen. Et lite tips som KAN være nyttig i forhold til at ingen kan garantere at det ikke fortsatt KAN skje endringer, betal noen få kroner i avbestillingsforsikring når dere bestiller overnatting, slik at dere enkelt kan avlyse/endre bestillinger, ved ev behov.


Hilsen

Jim Ertesvåg

leder NHF

--------------------------------------------------

Revidert terminliste:

Terminliste 2021 NHF - revisjon C 08.06
Last ned • 162KB
Comments


Norges Hesteskokasterforbund

bottom of page