top of page
  • sfagerstrand

Ny klubb

Det er en glede å meddele at det er registrert en ny klubb i Norges Hesteskoforbund. Klubben har utgangspunkt i en familie og består i dag av fem medlemmer. Klubben vil ha tilholdssted i Oslo, men har sitt utspring i familiesamlinger fra Sørebø i Sogn, hvor det har vært kastet hestesko gjennom mange år og hvor dette med å starte en klubb har vært et årlig diskusjonstema.


Nå er det en realitet og klubben heter Grinda HK. Leder og primus motor heter Vegard Sørebø og bor i Oslo og hvor de har lyst til å skape et miljø og blest om hestesko sporten. Medlemmer skal kunne rekrutteres både fra nærområdet i Sogn og fra Oslo regionen. Navnet Grinda HK er inspirert av gamle Grinda Gård på Korsvoll i Oslo, ved grensa til Nordmarka. Her håper de å få til treningsfasiliteter.


Etter hvert som ting går seg til kommer vi tilbake med mer informasjon. Logo etc. er under utarbeidelse. Klubben har nå innbetalt årskontingent til forbundet og er derved registrert som et fullverdig medlem av NHF. Det vil og mest sannsynlig delta et par kastere derfra under NM singel stevnet på Hobøl kommende søndag.


Vi ønsker de hjertelig velkommen og gleder oss til å treffes under NM.
Jim Ertesvåg Leder NHF

Comments


Norges Hesteskokasterforbund

bottom of page