top of page
  • jim2609

Standal/Trandal til helgen

Hei. Da er det ikke mange dagene før avreise til Standal og Trandal i Hjørundfjorden. Ta en kikk på vedlagte og oppdaterte skjema og kom tilbake til meg hvis noe er feil. Der ligger og noe info om transport, her vil vi komme tilbake til detaljene litt nærmere helg og når vi er ute på Trandal. Noen viktige punkter:

- Værmeldingen er lovende. Sol og over 20 grader alle dagene

- Send meg en mail dersom noen av dere som bor på Christian Gaard skal delta på NM i golf fredag ettermiddag. Siste fergen går kl 20.00, så vi må få ordnet med transport på en eller annen måte for de som ikke vil rekke denne.

- Det er IKKE butikk hverken på Trandal eller Standal, så sørg for å kjøp med det som dere trenger for disse dagene.

- Når dere ankommer Standal så kan bilen (med hesteskosekk etc) stå parkert på kaien. Viktig tidspunkt for fergetransport over fredag er kl 15.45 og kl 18.45.

- Ved innsjekk (jeg vil være der) har stedet info om navn og hvem som skal bo hvor

- Sengetøy og håndduker fåes på stedet og må ikke medbringes

- Når det gjelder utsjekk søndag morgen, skal ikke rommene vaskes, men ryddes for boss og plasseres på anviste steder

- Vi er nå 21 stk personer til frokost begge dagene samt til middag fredag. 39stk personer er påmeldt til middag og sosialt samvær lørdag ettermiddag/kveld. Middag lørdag er kl 19.00.

Hvis noen i klubbene vet at det er deltakere som skal være med som hverken bruker Facebook eller Internett, vær snill og informer de om detaljene.

- Hvis det er flere som ønsker å delta, ta kontakt så skal vi se hva vi kan få til.

- NB! Husk å melde dere på til stevnene direkte til Hjørundfjord HK, informasjonen til meg gjelder IKKE som påmelding til stevnene.

Ønsker dere alle en flott dag!!Påmelding Hjlørundfjord
.xlsx
Last ned XLSX • 15KB

Comments


Norges Hesteskokasterforbund

bottom of page