top of page
  • sfagerstrand

Terminliste 2022

Hei

Da har styret basert på søknader fra klubbene ferdiggjort årets terminliste. Nå har vi hatt to sesonger bak oss med reduserte stevner, så det er godt og endelig kunne presentere en komplett terminliste med fulle nasjonale og regionale stevner, i tillegg til alle NM øvelsene.


Målet denne gangen var å søke å få stevnene fordelt ut på en slik måte at det var minst mulig stevner helger etter hverandre og vi skulle klare å skape noen helger med "pusterom". Det tror jeg vi har fått til og jeg synes og vi har fått til gode løsninger mht. fordeling av de store stevnene mellom ulike regioner.


Så da er det bare å begynne planleggingen i den enkelte klubb for deltakelse, reiser og overnatting.


Styret arbeider med flere ting som vi vil komme tilbake til og informere om etter hvert og i god tid før sesongstart.

Dere kan merke dere allerede nå at årets Ledermøte er lagt til Nordfjordeid og avholdes etter NC1, lørdag 21.mai.


Vi kan ellers melde om at Førde HK har valgt å legge ned klubben. De kasterne som der har vært aktive de senere år vil melde seg inn i andre klubber.


I tillegg har vi fått en ny klubb og det er vi veldig glade for. En guttegjeng, tidligere fotballspillere som har kastet hestesko på fritiden og som nå melder seg inn i NHF. De er fra Sandefjord og klubben vil hete Sandefjord Crazy Horse. Vi kommer tilbake med en mer utførlig presentasjon av klubb og medlemmer senere.Terminliste 2022 NHF
.pdf
Last ned PDF • 173KB


Hilsen

Jim Ertesvåg

Comments


Norges Hesteskokasterforbund

bottom of page